Tots som Ciutat Nova

Un lloc on les històries vives creen un nou diàleg
La nostra identitat

Som una editorial que hereta un llegat de tres dècades de cultura del diàleg i una visió positiva de la realitat que ens envolta.

Recollim aquest passat en un present que ens anima a crear i descobrir espais de trobada a la societat que serveixin per inspirar, promoure i ajudar a crear comunitat i una xarxa de relacions fraternals.

Creiem fermament que el diàleg obert, empàtic i inclusiu és la millor eina per construir una societat millor, i ho posem en pràctica amb 4 números monogràfics anuals en paper i en línia, un bloc, alguns esdeveniments o les nostres xarxes socials.

Publiquem tot el nostre contingut en dos idiomes: Català i Castellà.

El nostre Equip
Josep

Josep

En Josep és el director de Ciutat Nova. Ell és qui ens guia i ens ajuda a seguir endavant, alhora que un exemple a seguir.

Raquel

Raquel

La Raquel s’encarrega de la identitat visual de la revista, i és qui crea les històries vives mentre recorre el dia a dia de la ciutat.

Francesc

Francesc

Sempre que necessitem ajuda en temes econòmics, o simplement bons consells, en Francesc és la persona indicada per a això.

Rafa

Rafa

Sens dubte en Rafa és la referència quan es tracta de realitzar esdeveniments de tota mena. La seva àmplia experiència és valuosíssima perquè tot surti perfecte.

Amparo

Amparo

L’Amparo sempre està disposada a donar-nos un cop de mà quan calgui: un consell encertat, una opinió…

Què és Nuova Global

Ciutat Nova és membre de Nuova Global.

Nuova Global és una iniciativa mundial que dona suport al desenvolupament de mitjans de comunicació i projectes periodístics que treuen a la llum reptes i solucions globals per al bé comú i el desenvolupament integral de l’ésser humà.

Nuova Global té una xarxa d’afiliats de tots els continents i 21 ciutats que treballen en equip per aportar idees i solucions per al  creixement inclusiu i sostenible de la nostra societat global.

www.nuovaglobal.org

Revista Ciutat Nova
Comparteix
0

Finalitzar Compra