Tots som Ciutat Nova

Un lloc on les històries vives creen un nou diàleg
La nostra identitat

Som una publicació hereva d’un patrimoni de dècades de cultura de diàleg i de visió positiva de la realitat que ens envolta.
Recollim aquest passat en un present, que ens esperona a crear i descobrir espais de trobada en la societat que, mitjançant el diàleg, serveixin per inspirar, impulsar i ajudar a crear comunitat i una xarxa de relacions fraternes.

Darrera Ciutat Nova hi ha persones com tu, que aposten pel pluralisme. Perquè la diversitat de persones, idees i situacions ens enriqueix, tant a nivell social com personal.

Creiem fermament en el diàleg obert, empàtic i inclusiu: la millor eina per a una societat millor
Valorem la comunitat que neix del respecte, la col·laboració i la proximitat entre tots els qui construïm Ciutat Nova.

Amb aquest equipatge i amb la participació de tot aquell que ho vulgui, estem escrivint el futur entre tots, promovent nous espais que aportin vida i dinamisme allà on es desenvolupin.

Estem convençuts que per canviar qualsevol cosa cal començar per nosaltres mateixos.

El nostre Equip
Josep

Josep

En Josep és el director de Ciutat Nova. Ell és qui ens guia i ens ajuda a seguir endavant, alhora que un exemple a seguir.

Raquel

Raquel

La Raquel s’encarrega de la identitat visual de la revista, i és qui crea les històries vives mentre recorre el dia a dia de la ciutat.

Francesc

Francesc

Sempre que necessitem ajuda en temes econòmics, o simplement bons consells, en Francesc és la persona indicada per a això.

Rafa

Rafa

Sens dubte en Rafa és la referència quan es tracta de realitzar esdeveniments de tota mena. La seva àmplia experiència és valuosíssima perquè tot surti perfecte.

Amparo

Amparo

L’Amparo sempre està disposada a donar-nos un cop de mà quan calgui: un consell encertat, una opinió…

Comparteix
0

Finalitzar Compra