19 estils de diàleg, i el teu? És un títol una mica trampós. Cada un d’aquests estils fa referència a un protagonista de la secció “El diàleg en…” que Jordi Rodríguez i Lucas Cerviño porten més de tres anys escrivint a quatre mans per a Ciutat Nova. Ara que estem a punt d’arribar als 20 protagonistes, l’editorial Ciudad Nueva els recull en forma d’un llibre que es publicarà cap a finals d’aquest 2019. El fet que encara falti un protagonista per decidir ens va donar la pista del títol que, a més, podia agafar un to interpel·latiu que enllaça bé amb l’estil dels actes del Grup de Diàleg de Barcelona.

Així, doncs, la propera publicació d’aquest llibre va ser una bona oportunitat perquè, com l’any passat, Ciutat Nova col·laborés en la trobada de cloenda del curs del Grup de Diàleg que es va celebrar a la Biblioteca Xavier Benguerel de Barcelona amb el format d’una presentació prèvia, si és que aquest concepte existeix, d’un llibre que s’està preparant. El tema principal va córrer a càrrec d’un dels autors, Jordi Rodríguez, que intencionadament va seleccionar tres protagonistes de tres continents diferents (Nelson Mandela, Silvia Rivera Cusicanqui i Thich Nhat Hanh) per mostrar la diversitat d’estils i de temàtiques d’un diàleg obert, inclusiu i profund que sovint definim “a 360 graus”.

Lucas Cerviño, l’altre autor, actualment resideix a Mèxic i va enviar un missatge de vídeo explicant l’origen i la motivació d’aquesta secció que es plasmarà en un llibre. També l’autor de les il·lustracions, Jan Morovic, va assistir a la presentació i va exposar tres punts sobre la contribució de les il·lustracions, la imatge, al diàleg. Tot un tema que es convertirà en un dels capítols del llibre.

Si esteu interessats en rebre més informació sobre l’acte o les presentacions, us podeu posar en contacte amb el Grup de Diàleg.

 

Sobre l´autor

Més articles

Després d'una àmplia experiència en el món de l'ensenyament, actualment és a la direcció de la revista Ciutat Nova.

0

Finalitzar Compra