365 dies somiant despert o quan l’amor pren el vol i esdevé l’eix de la vida

 

Vides que són històries. O històries que són vida. Apassionant relat, farcit d’un bonic reportatge fotogràfic, de 365 dies en la vida d’una parella acabada de casar: en Bruno i la Zoe. Una història que arrenca a Argentina, no en uns ulls, sinó en una mirada. Una mirada d’amor que tot ho il·lumina i empeny a fer realitat els somnis d’amor perseguits durant molt de temps.

Aterrar a Kènia, a la ‘Fazenda da Esperança’, és molt més que treballar generosament per canviar la vida de les persones en situació d’addicció. Donar sense esperar res a canvi és un projecte de vida que, més enllà de les dificultats i dels molts aprenentatges, es converteix en una millora de tot allò que ens envolta i, especialment, de nosaltres mateixos.

La història que us convidem a llegir, és un relat vital que traspassa, i molt, l’estret marge de dues persones i s’estén a les realitats que troben a Kènia primer, després a Sudàfrica – on els reptes són molt més feixucs i posen a prova, fins al límit, la capacitat d’estimar – i posteriorment de retorn a Kènia on l’experiència s’endolcirà perquè ‘l’amor sempre supera el dolor’.

És una aventura d’amor. En Bruno afirma que ‘som el que donem’ i aquest sembla un bon missatge per no oblidar-nos de viure, per no aturar-nos davant les dificultats i per no renunciar a fer realitat els nostres somnis. Podria ser que d’això en depengués tota la vida.

Us convidem doncs a endinsar-vos en la lectura d’aquest relat i a contemplar-ne les boniques fotografies que l’acompanyen. El conjunt és una delícia… Cliqueu, cliqueu: “365 dies: somiant despert” (text en llengua castellana)

Podeu trobar més informació sobre ‘Fazenda da Esperança’ a: Instagram i Twitter

Ciutat Nova
Darreres entrades Ciutat Nova (veure totes)
0

Finalitzar Compra