Temps de roses i llibres: Sant Jordi. En aquesta diada, Ciutat Nova us ofereix en primícia una història que trobareu al número de primavera que és a punt d’arribar a les llars dels subscriptors. El somni d’un noi que volia ser escriptor…
“Mai destrueixis un somni. Només tracta de veure els senyals que t’hi portin”
Paolo Coelho

“HOPE” és un curtmetratge que ens parla de la presa de decisions dels joves, però també dels seus condicionants i motivacions.

En una escena del curt, el jove Hope (“esperança”) parla de la por a acabar com un escriptor fracassat. Ell vol ser escriptor, com Paulo Coelho, però tothom diu que és gairebé impossible viure’n. Així, Hope és el reflex de milers de joves que, com ell, no saben què fer amb les seves vides; joves que es veuen obligats a emprendre un camí desconegut, a prendre decisions mentre es veuen submergits en un mar de constants dubtes.

Però “HOPE” també ens parla dels condicionants que els joves troben al seu camí: condició social, capacitats econòmiques, pressió familiar, recursos acadèmics, sortides laborals… Un conjunt que dificulta encara més el fet de ser jove i haver de decidir.

No obstant això, com bé té assumit el personatge principal d’aquesta història, seran els propis joves els qui finalment decideixin què fer amb les seves vides. Com Hope, cadascun anem escrivint la nostra història paraula a paraula, amb una única certesa pel futur: sempre quedarà alguna espurna d’esperança.

 

Direcció del curtmetratge

Alejandro Morala

Twitter:  @alex_morala

YouTube:  Alejandro Morala

Fotografia

María Rubio

Instagram: @mariarubio_13

Interpretació

Joao Meneses

Instagram: @joao.mns

Sobre l´autor

Més articles

Ciutat Nova: Revista trimestral on descobrim i compartim històries i projectes inspiradors i propers per enfortir #vincles positius. #diàleg

0

Finalitzar Compra