TROBA UNA MÚSICA que et porti pau, que transformi el teu estat d’ànim en un de sentiments positius, de satisfacció i d’harmonia. 

TINGUES-LA A MÀ, fes-la servir com el teu recurs personal per als moments d’angoixa, ansietat, temor, enuig o inquietud. 

CONVERTEIX-LA
En el teu recer de guariment portàtil.

I ESCULL
Amb qui la puguis compartir, enviant-la com un regal auditiu.

 

 

 

 

 

 

 

Hi ha moltes teories sobre la relació de les nostres emocions i sentiments amb la música. Entre elles, alguna de tan sorprenent i suggeridora com la de Masaru Emoto qui, prenent fotografies microscòpiques de gotes d’aigua, va descobrir-hi patrons geomètrics, similars als de la neu. Va prendre fotografies d’aigua contaminada, i va veure que no hi havia patrons simètrics. Va prendre fotografies d’aigua beneïda, exposada als cants dels monjos, i va trobar-hi patrons harmoniosos diferents. Va exposar aigua a música tecno, i el patró es va modificar, tornant-se més irregular. Va exposar aigua a diferents músiques clàssiques, trobant-hi imatges d’harmonies i simetries diferents. El nostre cos és aigua en un 60%.  

 

Isabel Rimanoczy | “Si avui estàs viu, tens un paper per jugar”. Conscient de la complexitat dels reptes del nostre planeta (i nosaltres en ell), treballo amb qui pot multiplicar l’impacte. Ho faig ensenyant, escrivint i assessorant institucions acadèmiques en el camp de la sostenibilitat estratègica.


D’Isabel Rimanoczy per #cn177 Som música


 

Sobre l´autor

Més articles

Ciutat Nova: Revista trimestral on descobrim i compartim històries i projectes inspiradors i propers per enfortir #vincles positius. #diàleg

0

Finalitzar Compra