El Pere té un blog, Buscant l’Equilibri, on escriu tot allò que li passa pel cor. De fet, ell anomena els seus articles: Impulsivitats escrites.

Què és l’espiritualitat?

El cultiu de la interioritat. Estar desperts, més que atents, encara que una va amb l’altra. Aquest va ser el meu descobriment, d’equilibrar els tres batecs que porto dins meu.

Quins són els teus tres batecs?

Tema Social, el meu Interior i, el tercer, l’Arrel, que seria la meva família, casa meva. El meu camí és trobar l’equilibri entre els tres i convertir-los en un sol batec. Aquesta és la meva espiritualitat.

I què fas per aconseguir aquest equilibri?

Amb l’oració contemplativa que, dit molt ràpidament, consisteix en concentrar la respiració per despertar l’atenció a allò que és aquesta Majúscula que cadascú té, que a la vegada et connecta amb el moment present. Aquesta nova manera de resar va canviar el meu jo, fent-me estar més atent, més despert. També faig teatre social a través de tècniques de teatre de l’oprimit. M’ajuda a estar en el present, em desprenc de floritures i capes. L’espiritualitat també va per aquí i el teatre és una eina d’espiritualitat súper forta.

Alguna altra eina?

Vaig descobrir que escriure quan em passen coses intenses m’ajuda a assimilar-les millor. Ho he descobert ara i per això he creat un blog.

I com apliques d’una manera concreta tot el que vius espiritualment?

Ara anant-me’n a Grècia, només amb bitllet d’anada, a un camp de refugiats. El cultiu de la interioritat. Estar desperts, més que atents, encara que una va amb l’altra. Aquest va ser el meu descobriment, d’equilibrar els tres batecs que porto dins meu.

 

Article publicat a la revista número 178, Llum Invisible, ja disponible a l’iQuiosc.

 

Sobre l´autor

Fotógrafa a Raquel Banchio Fotografía Vivencial | Web | Més articles

Fotògrafa Vivencial des de 2014. Col·labora amb Ciutat Nova en la secció d'Històries Vives i la imatge visual de la revista.

0

Finalitzar Compra