L’espiritualitat és personal, cada persona la troba de maneres diferents i per circumstàncies diferents. Cultivar-la també és un camí personal i íntim. Aquestes Històries Vives concreten el com es pot treballar i viure aquesta espiritualitat. I ambdues m’han aportat tant!

Què és l’espiritualitat?

L’espiritualitat és allò que em connecta amb aquell més enllà que m’aporta aquella alegria extra. A mi això m’ho aportava la música.

Vaig deixar la música de banda, però, per entendre el perquè de la meva existència. A vegades és millor anar enrere per després avançar d’una manera conscient.

Com vas arribar a on ets ara?

Vaig conèixer el budisme a través d’una dona que va arribar a la meva vida a través del meu pare. Una vegada em van explicar el més bàsic, em van convidar a provar viure una setmana amb aquesta consciència i invocant el mantra de la causa i l’efecte.

I què va passar?

Vaig invocar el mantra i vaig pensar: què és el que necessito de debó? Treballar, i em van arribar tres feines.

Màgia?

No. Tot està en la fe que hi ha en tu. Tot funciona mentre hi posis fe. Ja sigui en Déu, en la verge o en el que tu decideixis posar-li fe. Et poses més fe en tu i t’enforteixes espiritualment i així comencen a passar coses. Es tracta de donar i rebre.

Com més facis les coses a consciència, millor anirà. Es tracta de despertar i adonar-se’n.

I quan hi ha problemes?

Estàs preparada per a qualsevol obstacle, qualsevol cosa forta que et passi perquè li trobes la volta a les coses difícils. Sempre hi ha una sortida.

Però això com s’aconsegueix?

Es tracta de no quedar-te en sentir que ets espiritual, sinó treballar en la teva pròpia espiritualitat. L’espiritualitat es treballa amb una guia espiritual, sigui el budisme, el catolicisme o l’islam. Si no, et perds.

I el canvi es veu?

I tant que es nota! En la relació amb els meus fills, la meva parella, a la feina… Perquè jo estic serena, estic en pau amb mi mateixa, estic connectada.

 

Article publicat a la revista número 178, Llum Invisible, ja disponible a l‘iQuiosc.

Sobre l´autor

Fotógrafa a Raquel Banchio Fotografía Vivencial | Web | Més articles

Fotògrafa Vivencial des de 2014. Col·labora amb Ciutat Nova en la secció d'Històries Vives i la imatge visual de la revista.

0

Finalitzar Compra