El miracle de la Vida comença quan dues cèl·lules s’ajunten, es converteixen en una de sola i després es multipliquen fins a arribar als 50 bilions de cèl·lules que formen un cos humà, més de 3 bilions de dades codificades en el nostre ADN.


D’aquest origen únic en resulta la pluralitat. Com passa en una família amb fills en què tots han viscut junts de petits; encara que de grans cadascú segueixi el seu camí, sempre hi haurà una memòria en comú, alguna cosa que els uneix i els conforma com a família. El mateix passa amb el cos; tot està relacionat i reacciona a l’uníson. És impossible segmentar el cos. Un problema originàriament localitzat en la zona de clatell, cervicals, primera o segona vèrtebra dorsal, a curt termini pot donar problemes en la zona d’espatlles, braços i mans. Amb el temps la lesió es pot estendre a través del sistema de cadenes musculars i arribar fins als peus.

Els músculs són els mateixos per a tots. La nostra activitat, els nostres moviments i reaccions emocionals són un procés après i organitzat en els primers anys de la nostra vida.

Posa’t davant del mirall i observa’t. Cap a on es dirigeix la teva mirada? És agradable o desagradable el que hi veus? Tens davant teu una meravella de la creació. Han fet falta milions d’anys per arribar a formar el magnífic cos que tens davant teu. Fort, amb un portentós esquelet. Intel·ligent i sensible, amb un impressionant cervell i un sofisticat sistema nerviós. Hàbil, amb un prodigiós conjunt de músculs que permeten els moviments necessaris per fer una infinitat d’accions i que puguis fer realitat els teus somnis.

Observa la teva cara, és el que més fàcilment et distingeix dels altres perquè en aquesta creació infinita tu ets únic. Observa les teves meravelloses mans, els teus extraordinaris peus, el melic que et recorda el teu passat, el sexe que t’uneix al teu futur…

Algú va dir que la natura bàsica de l’Uni­vers és manifestar el bé més gran possible en qualsevol situació.

Observa’t… i respira… i sent com n’ets de valuós… i sent com estàs en pau… i sent com n’ets d’agraït perquè el més important ets tu.


 

Montse Bravo
Latest posts by Montse Bravo (see all)
0

Finalitzar Compra