De petita ja va guanyar 4 medalles en Campionats d’Espanya de gimnàstica rítmica amb la Selecció Aragonesa. Ara és entrenadora personal, instructora de fitness i assessora nutricional. Enamorada del running i la natació.


Primer vas començar a estudiar arquitectura. Com passes al món del fitness i l’assessorament nutricional?

Sabia dibuixar bé i vaig pensar que podria dissenyar cases perquè tothom pogués viure sota sostre. Però quan vaig reprendre l’esport al gimnàs, em vaig trobar amb mi mateixa. El meu estil de vida fitness passar a ser la gran passió de la meva vida! Des d’aquell moment, el meu objectiu és ajudar a més persones a portar una bona alimentació i oferint serveis exclusius d’exercicis i activitats innovadores per a treballar força, resistència, potència, coordinació i flexibilitat. El camí no ha estat fàcil, però ha valgut la pena.

Avui en dia, la precarietat laboral és un tema complicat, com ho afrontes tu, vivint lluny de la teva família?

Amb perseverança i optimisme. Treballant dia a dia cap a uns objectius clars, posant el focus en ells per trobar-li un sentit al moment present. Hem d’apostar per nosaltres mateixos i lluitar per aconseguir el nostre èxit professional, tenint una bona actitud, la ment clara i estimant els altres com a un mateix, tractant de ser un do per als altres. L’actitud i l’amor són la clau per assolir qualsevol èxit a la vida. Visc lluny de la meva família des dels 18 anys, però sempre els he sentit a prop i he comptat amb la seva ajuda a través d’una trucada, un missatge, un email o una pregària. El seu suport és  fonamental pel meu treball i auto-realització personal i així poder afrontar el dia a dia.

Tens un compte d’Instagram amb molts seguidors. Les xarxes socials han estat una porta oberta per a molta gent … però al mateix temps, un mirall on la gent es mira …

S’han convertit en una eina fonamental de treball per a molts de nosaltres. Avui en dia, tot el que comuniques pot tenir un impacte en la teva carrera professional. Des del meu punt de vista, decidir i actuar de manera conseqüent a un mateix és fonamental per ser una persona sana i feliç. Potser sigui la meva forma natural i transparent de comunicar-me amb la gent a través de les xarxes, el que faci que cada dia s’uneixin més persones. No intento convèncer a ningú, simplement sóc jo mateixa i intento transmetre pau, felicitat i amor, que és el més important. Només amb actitud, compromís i treball s’aconsegueix qualsevol objectiu a la vida.

Qui et segueix veu que cada dia et lleves amb un somriure i una frase positiva, no sempre és habitual veure-ho actualment.

Gràcies a l’educació que em van donar els meus pares i els valors que la gimnàstica rítmica em va ensenyar de petita. Sóc una persona molt meditativa. Tots els dies em paro uns minuts per donar les gràcies, pensar coses positives i fixar els meus objectius; des del llit, estirant, fent esport o practicant ioga. M’agrada molt escriure i sento la necessitat de compartir els meus pensaments amb els altres. Per mi és una tasca gairebé sistemàtica que ve donada per la meva experiència personal.

Què li diries a algú que encara no sap trobar com enfocar la seva vida?

Que escolti el seu cor per poder-se conèixer i sentir què és el que li fa vibrar i gaudir realment. Són els nostres sentiments els que han de guiar el nostre camí i no les impressions o opinions dels altres.


Natalia Domínguez. La Natalia és una apassionada de l’esport i una motivadora nata. Alegre, empàtica i ambiciosa, que lluita per aconseguir els seus somnis fins fer-los realitat. El seu pròxim repte és competir en Triatló.

Trobareu també la Natalia a Instagram: natdominguezyoga

 

Sobre l´autor

Més articles

Historiadora de l'Art especialitzada en Comunicació Cultural. Immersa en la gestió i marketing de continguts. Busco, ordeno i redacto idees de tots els colors que em criden l'atenció. Mare abans que res, gaudint de la meva família i vivint cada moment amb #unacaracontenta.

0

Finalitzar Compra