La majoria de persones naixem d’un projecte d’amor, esperança i il·lusió, perquè la majoria de pares volen el millor per als seus fills.


Dins teu hi ha la saviesa de la Vida, de l’univers enter, de tots els avantpassats, de la teva herència… i hi ha alguna cosa teva, personal i intransferible, alguna cosa que solament i de manera única tu has vingut a donar i a oferir a aquesta vida.

Tu, més bé que ningú, saps el que vols. Vas venir sabent el que volies, i quan alguna cosa no era com tu desitjaves, tothom podia sentir el teu plor. I, en la teva petitesa, captivaves el món amb la grandesa de la teva sinceritat.

Després anares creixent, a poc a poc, molt lentament, i vas passar molts anys sentint una gran varietat de veus que no eren la teva.

Algunes d’aquestes veus et deien coses amables, positives, et feien sentir bé, amorós, amable, feliç i important. T’il·lusionaves i brollaves.

Altres veus, encara que probablement benintencionades, et contrariaven; no podien reconèixer el poder que portaves dins teu. Et demanaven, pel teu bé, ocupar el “teu lloc” i encaixar en un món ja desenvolupat en el moment del teu naixement.

Comunicar-se i expressar l’ésser que cadascú és enmig de les experiències de la vida és un dels reptes més grans de l’ésser humà.

Només tu pots viure la teva pròpia vida, tan sols tu pots sentir la teva pròpia veu interior, que et demana d’expressar la grandesa de l’ésser que portes dins, i solament quan ets aquesta veu et sents bé, amorós i feliç.

Vas néixer amb un cos meravellós per expressar qui ets; un cos meravellós que cada dia es lleva amb tu i cada dia se’n va a descansar amb tu. Cuida’l, perquè és el teu millor amic; un cos savi que t’ajuda a conèixer-te i expressar-te, que s’adapta a totes les experiències de la vida mentre tu busques una resposta satisfactòria als reptes que experimenten els teus desitjos.

Totes les cèl·lules del teu cos, sense excepció, reaccionen positivament als missatges i experiències d’amor perquè tu ets un Ésser d’Amor expressant vida. El teu cos és Amor i expressa vida. La vida és un moviment que expandeix i augmenta l’Amor. La respiració és Amor perquè permet la vida. Les paraules afectuoses són Amor perquè fan més agradable la vida. La teva felicitat és Amor perquè eixampla la teva vida.

Desitja estimar i ser estimat. Desitja amor i felicitat en la teva vida. Desitja coses bones per a tu i per als que t’envolten a la teva vida i només després surt al món i intenta fer-les realitat.

Confia en tu perquè vas néixer per ser feliç.


 

Montse Bravo
Darreres entrades Montse Bravo (veure totes)
0

Finalitzar Compra