La Vida és un projecte d’Amor on tots estem connectats.

Venim a aquest món amb ins­tints bàsics que ens ajuden a sobreviure, com el plor que utilitzem de nounats per cridar l’atenció i així poder satisfer les nostres necessitats.

Mentre creixem desenvolupem habilitats personals i socials que ens permeten relacionar-nos i comunicar-nos segons les nostres creences i valors. En general pretenem estimar i sentir-nos estimats, valorats, compresos i quan ho aconseguim ens sentim bé amb nosaltres mateixos, amb les nostres experiències i amb les persones amb qui connectem.

FES UN CERCLE amb persones conegudes o desconegudes. Agafeu-vos de les mans de manera que la mà dreta quedi a dalt i l’esquerra a sota. Respira i sent com l’aire entra per les teves fosses nasals, com entra al teu cor i l’expandeix, com redreça la columna i obre el cor, com es relaxa la pressió dels teus ulls que, bé poden obrir-se més, o bé poden tancar-se, com s’afluixa la comissura dels teus llavis i pot fer aparèixer un discret somriure, com es tranquil·litza tota activitat física i mental i com, a poc a poc, t’omples d’una emoció serena de benestar. Respira i sent l’energia del grup… Ets un ésser amorós, desitjós de donar i rebre amor allà on siguis, amb qui sigui que et trobis en aquest procés de vida. Qualsevol moment és bo per con­nectar amb aquest desig que hi ha al teu interior i compartir-lo. Hi ha milions de persones amb la teva mateixa intenció et desitgen conèixer i la vida s’encarregarà de ajuntar-vos per compartir experiències, per crear il·lusions, per fer-les realitat i així viure una vida més plena i feliç. Respira…


Ets un ésser amorós, desitjós de donar i rebre amor on siguis


Respira i envia amor per la teva mà dreta per compartir-lo amb la persona que està unida a tu rebent l’energia que arriba de tu. Sent com l’amor que envies va passant de persona en persona en el teu cercle mentre respireu agafats. Deixa que aquest amor s’expandeixi més i més , sense límits, que ompli tot l’espai que us envolta: l’habitació, l’edifici, la ciutat, el país, tots els racons del nostre preciós planeta Terra, l’Univers sencer. Envia-ho a totes les persones presents i absents, a totes amb les que et connectes, a les persones que et fan sentir bé i amb les que tens algun assumpte per resoldre. Respira…

Envia amor i observa que, aquí i ara, al mateix temps que tu ho envies, pel teu costat esquerre també ho estàs rebent de totes les persones amb les que estàs connectat. L’amor és un bon company, uneix, sana, fa la vida més fàcil i agradable. Respira i sent amor en totes les teves relacions personals.

Article publicat en la revista 176 – EnXARXAts – Disponible a l’iQuiosc

Montse Bravo
Darreres entrades Montse Bravo (veure totes)
0

Finalitzar Compra